Üzleti modell vászon tréning

Ismerkedj meg a nemzetközi piacokon hatalmas sikert arató Business Model Innovation (Üzleti Modell Innováció) stratégiai eszköztárral magyarul!  Komplex, kétnapos műhelymunka, ahol a résztvevők élő példákkal, sikeres vállalkozások üzleti modelljeit látva kísérletezhetnek saját vállalkozásuk megújításával.

Asszertív kommunikáció és konfliktuskezelés tréning munkahelyi csapatok és csoportok számára

Munkahelyen csapatok és együtt dolgozó kollégák esetében a konfliktuskezelés azért is különösen fontos, mert napi szinten kell egymással együttműködni, segíteni a másikat, érdekeket érvényesíteni, meghallani a másik valódi igényeit és képviselni saját akaratunkat úgy, hogy a másik ne érezze azt, hogy agresszíven próbálunk fellépni ’ellene’.  A stakeholder menedzsment, csapaton belüli együttműködés, főnök-beosztott viszony javítása, kollégákkal történő együttműködés mind olyan terület, ahol a tréning során tanult eszköztár remekül hasznosítható a napi munkában.

Stressz menedzsment tréning munkahelyi csapatok számára

Módszertanilag a résztvevők saját élményeiket és példáikat behozva dolgozhatnak a csoportban / csapatban sokszor kiscsoportos módban, és így a nap végén nem csak a stresszkezelésről alakul egy jobb megértés a tréningen mutatott eszközök segítségével, hanem már a saját, konkrét problémákról is kialakul egy olyan megélés és tudás, mellyel a résztvevők ezeket kevésbé stresszesen tudják megélni, meglátni.

Kreatív problémamegoldás és döntéshozatal tréning

Ha szeretnéd a vállalkozásodat, ügyfeleidet vagy akár személyes életed problémáit másként látni, és újfajta problémamegoldó eszközökkel kreatívabb megoldásokra jutni, vegyél részt kreatív problémamegoldás és döntéshozatal tréningünkön!