LeadberryA Lead
berry egy olyan software, amely a B2B értékesítésnél a lead-ek azonosításában tud nagyon hatékonyan segíteni az értékesítési csapatnak, mivel azonosítja a látogatókat cégek szerint, és segít aztán velük kapcsolatba lépni. Ennek a software termék és szolgáltatásnak a bevezetőkampányában vettem részt angol nyelvű blogok írásával és a blogtartalom-fejlesztésben kínált stratégiai tanácsadásommal.

 

BrandliftKülföldi piacok felé történő nyitás stratégiájának kidolgozása, a honlap angol nyelvű kialakítása.

 

 

gordon_logo_03

A szervezet működésének áttekintése és a piaci pozícionálás elemzése. A szervezet tizenöt+ éves működéséből adódó frissítési igény, a marketing lehetőségek, célcsoportok meghatározása és a célcsoportok számára kommunikálandó fő üzenetek meghatározása.

 

Quarto PublishingQuarto Publishing, London

A londoni székhelyű könyvkiadó vállalat belső intranetes felületének struktúrális kialakítása, honlapjának frissítése és a szervezet egységeinek szorosabb integrációja, mint a hatékonyabb működés pillére voltak a főbb feladatok.

Grow logo

Grow Csoport

Magyarország egyik legjobban ismert szervezetfejlesztő cégénél segítettem a belső projekteket jobban átlátni, a lehetőségeket kiaknázni és megfelelő piackutatás után döntéseket előkészíteni.  A cég marketing és stratégiai projektjeit segítettem projektmenedzserként vezetni.