Online marketing stratégia vállalkozóknak

Szeretnéd ha ügyfeleid igényeit pontosabban megértenéd és ennek alapján több ügyfeled lehetne? Ha tudnád, hogy milyen feladatok elvégzése fontos a számukra? Hogy mi tartja őket ébren éjszaka és milyen vágyaik vannak? Képzeld el, hogy mindez megvan, és ezek alapján tudod őket kiszolgálni mindkettőtök megelégedésére.

Egyre többen vannak a piacon, akik abból próbálnak megélni, hogy tudásukkal másokat segítenek: coachként, tanácsadóként, trénerként, szabadúszó HRs-ként próbálnak ügyfeleket szerezni maguknak. Ha már nem egy helyen dolgozol fix fizetésért, akkor neked kell gondoskodni saját bevételeidről, és itt kezdődik általában a probléma a legtöbb ember számára. ‘Kinek kellek én?’ leegyszerűsítve a kérdés a fejedben most, ugye? ‘Mire lenne igazán igény a piacon és kinek konkrétan?’ egy másik fontos kérdés. Ezeket legtöbbször nem tudod megválaszolni saját magadnak, mert nem látod magadat objektíven, és legfontosabb készségeid és tehetséged sokszor rejtve van még előtted is.

Mások is vannak így, én azonban ismerem azt az eszköztárat, amelynek segítségével elkezdesz nem magadra, hanem ügyfeleid igényeire gondolni. Ez alapján pedig nagyon gyorsan jönnek a konkrét gondolatok, hogy hogyan tudnál Te segíteni nekik. Sőt, még a marketing anyagaid elkészítésében is tudok segíteni, azaz megfogalmazom neked azt, ami eddig nem ment, hiszen nem voltak fogódzóid hozzá. Ha szeretnél egy ilyen weboldalt, akkor szívesen átírom a tiédet ennek a szempontsornak megfelelően. Eddigi ügyefeleim visszajelzései alapján ezzel a módszerrel néhány hét alatt érzékelhető a forgalmukban változás. Ami persze nagyon nem mindegy olyankor, amikor boldog-boldogtalan ugyanazt kínálja, mint Te, csak nem jól megfogalmazva.

Azok az egyéni vállalkozók és KKV vállalkozások, akiknek én készítettem el az ügyfélajánlatukat és honlapjukat, nem csupán hangzatos és a célcsoport nyelvén beszélő, vonzó oldallal büszkélkedhetnek, hanem ezek az oldalak több pénzt is hoznak – és ez a lényeg egy weboldal esetében, amely a marketing és sales tevékenységeket támogatja automatizált módon.

Érdekel?

Add meg email-címedet és telefonszámodat és egyeztetünk egy időpontot, amikor átnézzük a weboldaladat! Ha tetszik, amivel foglalkozol és a ‘küldetésed’ is összhangban van saját értékrendszeremmel, azaz úgy tudok lelkesedni, mintha én csinálnám, akkor elvállalom a munkát. Felhívlak és megbeszéljük a részleteket.

 

Miből áll az egyéni online marketing csomag?

Value Proposition Design workshop1. Business coaching – 1 vagy 2 alkalom, 90 perc/alkalom

először tisztázzuk céljaidat, üzleti tervedet, célcsoportjaidat, és megbeszéljük hogy mit szeretnél kommunikálni célcsoportod felé, ill. azt is, hogy mi lenne igazán neked való a saját piacodon. (Karrier coaching)

Ki az én célcsoportom?
Hogyan kell hatékonyan kihasználni az online marketing eszközöket saját vállalkozásom fejlesztésére?
Mi az általam nyújtott hozzáadott érték, mitől vagyok én más, mint a versenytársaim? Hogyan működik eredményesen, és mitől fenntartható a vállalkozásom?
Mit kell tudnom a piacról és hogyan gondoljak leendő ügyfeleimre?

2. Webszövegírás – 1 eredeti és 2 finomító kör

Ha a fenti coaching megvolt, kapsz egy szövegjavaslatot, amely a coaching során kihozott célokat figyelembe veszi, a piacot már lekutatva bizonyos kulcsszavakat tartalmaz; és láthatod azt is, ahogyan egy-egy konkrét aloldalad szövegileg kinézne.

3. Honlap kialakítása, online marketing stratégia és SEO (keresőoptimalizálás)

seoWordPress alapú honlapot készítek Neked, és igény esetén bevonok grafikust is, ha olyan igényeid vannak  A honlapodat kifejezetten ügyfeleid ‘szemével’ és navigációs igényével alakítjuk ki együtt.  Elsősorban róluk, másodsorban arról fog szólni, hogy Te hogyan segítesz nekik.  Ez az, ami a legtöbb honlap hibája, és amire gondosan ügyelek, hogy a Te honlapod ne tartozzon az értelmetlen magamutogató honlapok közé.  (Ettől még olyan lesz, amilyen a Te személyiséged 🙂 Ügyelek a webergonómiai szempontokra és a megfelelő kulcsszavak azonosítására is – ezt profi online marketinges, naprakész ismeretek alapján teszem.

Kinek hasznos a business coaching és online marketing stratégia csomag?

Azoknak, akik praktikus, azonnal használható tippeket és trükköket szeretnének kapni marketing és értékesítési céljaik eléréséhez.

 • Hogyan gondolj ügyfeleidre azok igényének megértése révén?
 • Hogyan tudod online hatékonyan feltérképezni versenytársaidat?
 • Hogyan készítsd el céges honlapodat úgy, hogy az ügyfelek magukra ismerjenek, mert honlapod nekik szól?
 • Mit jelent a hozzáadott érték és hogyan definiáld azt relevánsan a különböző célcsoportjaid számára?
 • Ha úgy érzed vezetőként egyre nehezebben látod át a digitális világot és ez akadályoz a szervezet hatékony vezetésében
 • Ha szeretnél versenyelőnyre szert tenni egy megfelelő belső tudásmegosztó platform segítségével;
 • Ha szeretnéd kihasználni a tartalom-marketinget a drága és nem igazán szegmentálható hagyományos média helyett.

Online Marketing Stratégia csomagár:

 • Business coaching: 25,000 Ft+Áfa/alkalom (1 alkalom 90 perc)
 • Webszövegírás honlaphoz: 30,000 Ft+Áfa (1 főoldal és 5-6 aloldal szövegének megírása)
 • Honlap készítése: 150,000 Ft+Áfa
 • Mindhárom szolgáltatás igénybevétele esetén 205,000 Ft+Áfa helyett 170,000 Ft+Áfa!

Részletes igények egyeztetése: 06 30 251 1576

Mindez angolul kellene? Természetesen ez is megy, csak szólnod kell!

 

Referenciák:

Grow logo  gordon_logo_03Coachok Szakmai Szövetség logo   logo_konvyeljitt