Stressz menedzsment tréning

A stressz menedzsment tréning egy workshop, ahol a résztvevők új szemszögből láthatnak rá a stressz kezelésének lehetőségeire. Mindenkinek más jelenti a stressz forrását, mégis vannak olyan eszközök, melyek univerzálisan hatékonyak a stressz csökkentésekor.

A tréning során az alábbi témákat érintjük:

  • A stressz lehetséges forrásai – résztvevői inputok alapján
  • Stressz-szintünk csökkentése különböző eszközökkel
  • Lehet-e a stresszre pozitívan gondolni?
  • Stresszt okozó témáink tudatosítása a tudattalan segítségével – a bal- és jobb-agyfélteke összekötése ’megoldhatatlannak’ gondolt problémák megoldásához (NLP eszköztár használata)
  • Leggyakoribb stresszt okozó témakörök csoportos coachingban történő megbeszélése és lehetséges feloldásuk: kommunikáció okozta stressz, időgazdálkodás okozta stressz, munka-magánélet egyensúlyhiánya okozta stressz, a saját határaink (nem) kommunikálásából adódó stressz (nemet mondás, komfort zóna, másoknak történő megfelelés…)
  • Mit tehetünk a lazulás, relaxáció, légzés terén, ami segít?

 

Módszertanilag a résztvevők saját élményeiket és példáikat behozva dolgozhatnak a csoportban / csapatban sokszor kiscsoportos módban, és így a nap végén nem csak a stresszkezelésről alakul egy jobb megértés a tréningen mutatott eszközök segítségével, hanem már a saját, konkrét problémákról is kialakul egy olyan megélés és tudás, mellyel a résztvevők ezeket kevésbé stresszesen tudják megélni, meglátni.

stressz menedzsment tréning

Érdeklődés:

11 + 1 =

stressz menedzsment tréning
stressz menedzsment tréning

“A tréner kommunikációs stílusa nagyon kellemes volt, az agenda és az időkeretek világosak, jól felépítettek. Csak így tovább!”

 

“Nagyon tetszik a tréneri stílusod, köszönöm! :)”

 

“Örömmel vennék részt bármely más tréningjén is trénerünknek. Nagyon tetszett, ahogy a témákat behozza és megmutatja nekünk, résztvevőknek. Nyugodt, de a szükséges mértékben asszertívnak láttam, pont annyira, hogy tudjon minket, mint csoportot irányítani. Nagyon jó hangulatot teremtett a tréning során. Az, ahogy Benedek a tréning résztvevőket interpretálta, elképesztő emberismeretről árulkodik!”

 

“Nagyon köszönöm a tréninget, a tréner nagyon nyílt volt, jól felkészült és segítőkész.”

 

“Nagyon köszönöm ezt a szuper tréninget, nagyon élveztem.”