Önismereti coaching vállalkozóknak

Kinek szól ez az önmegvalósító önismereti coaching?

  • Pályakezdőknek, akik nem találnak állást – így saját ötleted megvalósítása a legjobb esélyed.
  • Multinál dolgozó szakembereknek: mókusként kilépnél már a kerékből, és van egy ötleted, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?!
  • Anyáknak a GYES végén: rájöttél, hogy hiába van bölcsi vagy ovi, nem lenne jó már neked a fix 8 órás műszak, ezért valami alternatív megélhetést kell találnod.
  • Vállakozóknak vagy vállalkozást fontolgatóknak: ha saját vállalkozásodat szeretnéd beindítani, illetve hobbidnak élve megélni abból, amit csinálni szeretsz.

 

Újrakezdenél mindent vagy újra kell kezdeni mindent? Egy önismereti coaching folyamat, ami álmaidból fenntartható vállalkozást kreál!

Önismereti coaching vállalkozóknak
Képességeink, készségeink és érdeklődési területeink megvannak gyerekkorunk óta. Felnőttként ezek azonban sokszor feledésbe merültek már, és így amikor mindennapi munkánkban egyre boldogtalanabbnak érezzük magunkat, érdemes picit hátralépni és megkérdezni: „Valóban ez az, ami nekem való? Biztos, hogy ebben lehetek a legelégedettebb szellemileg és anyagilag is? Mi lenne az, ami nagyobb örömöt, több elismerést és bevételt eredményezhetne?” Gyere és próbáld ki az Álomból valóság – Üzleti modellem módszert, ami életed talán legizgalmasabb önismereti coaching folyamata lesz – hiszen saját vállalkozásod megvaósításán fogsz gondolkodni!

Az önismereti coaching módszert alkalmazom egyéni coachingban, ill. csoportosan, amikor a csoportdinamika plusz szempontokat adhat Neked saját ötletedhez. Gyere el, ha életedetnek szeretnél új irányt adni és végre engedni ‘titkos vágyaidnak’ – hiszen mindenkinek van ilyen, csak egyedül nem biztos, hogy az álomból üzleti modellt tudtál eddig készíteni.  Én viszont azt ígérem, hogy ezt megalkotom neked, veled!

Egy olyan önismereti coaching eszközt adok a kezedbe, amellyel…

  • képes leszel a benned rejlő képességeket, készségeket, érdeklődési területeket megfogalmazni, és ezáltal azt csinálni, amihez tényleg van érzéked – üzleti modellként pedig megélhetést biztosít neked;
  • sokkal hamarabb rátalálhatsz a vágyott munkakörre akár jelenlegi szervezeteden belül, akár új munkahelyet és kihívást keresel;
  • megmutathatod, hogy miért épp rád van szüksége bármelyik vállalkozásnak, amit kinézel (akkor is, ha nincs meghirdetett pozíció);
  • megfogalmazhatod saját hozzáadott értékedet, és azt, hogy ez kinek lenne eladható – jó pénzért.

Frank Benedek és Tóth D. Barbara workshopja a Business Model You alkalmazásáról:

 

Mit mondanak a résztvevők az önismereti coaching folyamatról?

„Mozgósított, előhívott több, bennem lévő, megvalósítható ötletet”

„Abszolút inspiráló. Köszönöm!”

„Elgondolkodtatott azon, hogy az álommunkából hogyan lehetne üzleti modellt készíteni.”

„Tetszett nagyon a módszer, hogy magamba tudtam újra nézni; sok új gondolatom elindult, újra kapcsolatba léptem önmagammal.” „Örülök, hogy eljöttem, mert gazdagodtam!”

„Nagyszerű módszereket adott a téning életcélom megfogalmazására és üzleti modellem kialakításához.”

„A közös csoportmunka és mások visszajelzései voltak a legértékesebbek!”

„Nagy lépést tettem előre, hogy kiválaszthassam, merre tovább!” „Számos jó ötletet kaptam a többiektől!”