LinkedIn profil kialakítása

LinkedIn profil építésre azért lehet szükséged, mert…:

 • szeretnél elnyerni egy új állást vagy új vállalkozási ötleted van, amit szeretnél megvalósítani;
 • van egy meglévő önéletrajzod, de alapvetően sosem mondta el Neked senki igazán, hogy mitől lesz olyan az önéletrajzod, amire be is hívnak – ráadásul a neked ideális munkakörre;
 • szeretnéd, ha valaki friss szemmel nézne rád, és kivenné a szavaidből, gondolataidból hogy mi az a legjobb ‘csomag’, amivel pályázhatsz vagy vállalkozhatsz; ÉS megmutatná, hogy hogyan tudod elérni célodat.
 • unod már a fejvadászokat, akik ugyanazt a ‘csomagot’ akarják személyedben értékesíteni újra és újra – ez neked nem okoz különösebb izgalmat, sem örömöt; szeretnéd újrangondolni szakmai lehetőségeidet.
 • bár motivál a fizetés és a pénz, mégis többre vágysz: valamire, ami szellemileg is kielégítő – hosszabb távon is.
 • már hallottál a LinkedIn-ről, de nincs jó profilod és nem tudod igazán jól ki- és felhasználni; Jó lenne, ha kapnál hozzá egy tutti útmutatót.
 • külföldre pályáznál és szeretnéd, ha LinkedIn profilod profi angolsággal lenne megírva.

 

LinkedIn profil kialakítása

Ez egy spéci szolgáltatás, melynek során az alábbiakat kapod kézhez:

 1. coaching módszerekkel megnézzük, mihez lenne leginkább affinitásod és tehetséged (nem csak rutinod és tapasztalatod)
 2. írunk belőle egy ütős önéletrajzot
 3. megtanítom Neked jól kihasználni a LinkedIn-t, hogy élhess a benne rejlő lehetőségekkel!

Megéri, mert olyan pozícióba kerülsz, amilyenben rég nem voltál.  Behívnak olyan pozíciókra, amihez valóban Te kellesz, a Te tudásod, a Te érdeklődésed és a Te ambíciód.  Olyan pozícióba kerülsz, hogy mesélhetsz a barátaidnak a Veled történő JÓ dolgokról. Vagy elindulhatsz végre saját utadon a saját vállalkozásoddal.

Én az elmúlt évek során számtalanszor a LinkedIn profilom alapján jutottam hozzá újabb és újabb lehetőségekhez.  Nincs benne semmi trükk, Neked is megmutatom, hogy mit csináltam, csinálok naponta, hetente a sikerek érdekében.  És hogy másokkal mit tapasztaltam, azt leírtam ebben a cikkben.

Mit tartalmaz a LinkedIn profil coaching csomag?

 • 60-90 perces coaching beszélgetést, ahol Te elmondod, hogy miről ‘szólsz’, én pedig összerakom a ‘képet’ Neked újra
 • Önéletrajzod alapján kapsz egy Word dokumentumban javasolt új LinkedIn profil szöveget
 • Még egy 60 perces coaching keretében megmutatom, mire figyelj és hogyan használd új profilodat.
 • Eredmény: sokkal könnyebben találsz hozzád illő, jól fizető munkakört.
 • Ár (magánszemélyek részére): 35,000 Ft (+Áfa)
 • Ár cégek számára – munkatársak/vezetők profilja: előzetes igényfelmérés alapján

A LinkedIn-t világszerte több százmillóan használják szakmai előrelépésük és kapcsolatépítés céljából.  Fejvadászok, HRs-ek, vállalkozók és nemzetközi karrierre vágyók figyelik, hogy kivel tudnának új munkakapcsolatokat kiépíteni saját országaikban és külföldön egyaránt.  Bár az alapnyelv angol, a tartalmat számos nyelven – így magyarul is – lehet írni önmagadról.

Érdekel tovább is? Kattints ide és olvasd el az erről megjelent cikkemet!

LinkedIn profil kialakítása

Visszajelzések

„Szeretnék beszámolni, hogy mi történt velem az elmúlt időben. Találtam új állást, még a felmondási időm alatt érkezett egy direkt megkeresés LinkedIn-en keresztül, pont olyan munkakörben, amit szerettem volna, ez pedig az (X) cég. Október 1-től (X) Managerként dolgozom egy ingatlan befektetési alapkezelőnél.
Még egyszer szeretném megköszönni a tanácsaidat, nélküled ez nem sikerült volna. Nagyon örülök, hogy felmondtam és nem maradtam tovább az előző cégnél, ami bár nagyon jó volt, de nem motivált. Ez most tele lesz kihívással, tanulással.”
Kata

„Szeretném elmesélni, hogy épp a napokban ‘vadásztak le’ a LinkedIn-en keresztül, az általad kialakított profilnak hála. Pont olyan munkát kaptam, amiről beszéltünk, hogy szeretném megkapni, és 2x akkora fizetéssel, mint eddig kaptam. Nagyon szépen köszönöm a támogatásodat és a segítségedet, oroszlánrészed volt ebben a folyamatban!”

Ildi