WordPress honlapkészítés, keresőoptimalizálás (SEO), szövegírás – mindezt coaching stílusban

Megbízóim számára egy speciális szolgáltatási csomagot kínálok, amikor WordPress honlapkészítés-re kérnek fel.

Többnyire egy régi, sokszor nem igazán a célcsoport mostani igényeire fókuszáló, nehezen áttekinthető honlapot ‘kapok meg’ átdolgozásra. Munkámat azzal kezdem, hogy leülök megbízómmal megbeszélni, hogy mit szeretne, ha üzenetként visszaköszönne a honlapján, milyen szolgáltatások és témakörök fontosak számára? (Itt látható először, hogy nem informatikus, hanem marketing szemmel közelítek minden ilyen projekthez.) Ezeket azonosítom tartalom-marketing elvek alapján, amikor utánanézek, hogy megbízóm célcsoportját milyen témák érdeklik leginkább. Ennek alapján alakítom át/ki az új honlap struktúráját, aloldalainak szövegeit, illetve alakítom hozzá a Google szempontjából fontos keresőoptimalizálást.

A WordPress honlapkészítés csomagban szövegírás, marketing coaching, vizuális elemek javaslata, funkciók kialakítása, keresőoptimalizálás (SEO) és igény alapján marketing kampányok menedzselése van benne.

Mi van a csomagban?

 • Coaching: ki vagy Te, miről szól a Te történeted, ki lehet a célcsoportod, mi lehet számukra az értékkínálat?
 • Honlap felépítésére átgondolt javaslat: mi mivel függjön össze tartalmilag (wireframe)
 • Szövegírás (opcionális): van, aki megírja magának, van, aki segítséget kér. Mindkét verzió működik.
 • Tartalom-marketing (content marketing) elvek áttekintése a Te témádhoz, személyreszabottan
 • WordPress honlap hosting szolgáltatásban segítség: itt ‘lakik’ a honlapod, kb. úgy, mint a laptopodon a fájlok a gépen. Segítek intézni.
 • WordPress honlap kialakítása: megbeszéljük, hogy milyen funkciókat szeretnél integrálni és az alapján készítem el az oldalaidat.
 • WordPress honlap design: hozhatsz/küldhetsz kész designt vagy kérhetsz profi design segítséget, grafikus partnereim révén (az arculat és design elemek megtervezése nincs benne a csomagárban).
 • SEO: magyarul keresőoptimalizálása a honlapnak. Nem a honlap önmagában a legfontosabb, hanem, hogy könnyen rádtaláljanak.
 • Amit még kapsz:
  • responsive honlap (telefonon, tableten és laptopképernyőn is jól mutat majd);
  • közösségi média integráció (Facebook, LinkedIn, Sharing, stb.)
  • HTTPS biztonsági szűrővel ellátva + védelem a kéretlen levelek és támadások ellen
  • GDPR kompatibilitás (adatvédelmi törvények és adatkezelési szabályzat betartása)
  • Google Analytics-szel összekötés
  • Google Indexálás (hogy a Google robotkák értesítést kapjanak, hogy honlapodat érdemes felfedezniük)
  • Ha szeretnél hírleveleket küldeni, akkor ennek a funkciónak az összekötése honlapoddal

Benedek Frank successfully completed the Yoast SEO for WP Training course!

Honlapkészítés és online marketing csomagárak:

 • Honlap készítése: 250,000 Ft+Áfa-tól (igényektől függően)

Plusz, opcionális szolgáltatások:

 • Business coaching a célok és a célcsoport azonosításához: 20,000 Ft+Áfa/alkalom (1 alkalom 60 perc)
 • Webszövegírás honlaphoz: 12,000 Ft+Áfa/oldal (angolra fordítás is igényelhető)

 

Az online marketing csomag főbb pontjai

Value Proposition Design workshop1. Business coaching – 1 vagy 2 alkalom, 60 perc/alkalom

először tisztázzuk céljaidat, üzleti tervedet, célcsoportjaidat, és megbeszéljük hogy mit szeretnél kommunikálni célcsoportod felé, ill. azt is, hogy mi lenne igazán neked való a saját piacodon. (Karrier coaching)

Ki az én célcsoportom?
Hogyan kell hatékonyan kihasználni az online marketing eszközöket saját vállalkozásom fejlesztésére?
Mi az általam nyújtott hozzáadott érték, mitől vagyok én más, mint a versenytársaim? Hogyan működik eredményesen, és mitől fenntartható a vállalkozásom?
Mit kell tudnom a piacról és hogyan gondoljak leendő ügyfeleimre?

2. Webszövegírás – 1 eredeti és 2 finomító kör

Ha a fenti coaching megvolt, kapsz egy szövegjavaslatot, amely a coaching során kihozott célokat figyelembe veszi, a piacot már lekutatva bizonyos kulcsszavakat tartalmaz; és láthatod azt is, ahogyan egy-egy konkrét aloldalad szövegileg kinézne.

 

3. Honlap kialakítása, online marketing stratégia és SEO (keresőoptimalizálás)

seoWordPress alapú honlapot készítek Neked, és igény esetén bevonok grafikust is, ha olyan igényeid vannak  A honlapodat kifejezetten ügyfeleid ‘szemével’ és navigációs igényével alakítjuk ki együtt.  Elsősorban róluk, másodsorban arról fog szólni, hogy Te hogyan segítesz nekik.  Ez az, ami a legtöbb honlap hibája, és amire gondosan ügyelek, hogy a Te honlapod ne tartozzon az értelmetlen magamutogató honlapok közé.  (Ettől még olyan lesz, amilyen a Te személyiséged 🙂 Ügyelek a webergonómiai szempontokra és a megfelelő kulcsszavak azonosítására is – ezt profi online marketinges, naprakész ismeretek alapján teszem.

 

Stratégiám és szaktudásom visszaigazolása, hogy az általam készített honlapok rendre előjönnek a Google organikus találalatai között egy-egy kulcskifejezésre az 1. oldalon (és az emberek 93%-a nem kattint a 2. oldalra sem már. Igen, nem azonnal, de néhány hónap leforgása és tanácsaim betartása után ez megvalósítható!  A vizuális design elemek is minden esetben a célcsoport bevonzását szolgálják, soha nem öncélúak. Ha erre van igényed, bátran hívj fel és kérj ajánlatot!  Olyan komplex szolgáltatást vállalok és végzek el, ami manapság hiány a piacon: összekötöm a vállalkozás működését, a célcsoport igényeit, a tartalom-marketing elveit a friss, modern technológiai lehetőségekkel, amelyek így együtt a vállalkozás felemelkedését jelentik.  Nem mellékesen utánam nem kell még sok évig egy informatikust fizetni, hogy a legapróbb módosításokat is ő végezze el, mert megmutatom, hogy mit és hogyan kell kezelni a honlap szerkesztésénél.  Tudtad? A világon legnépszerűbb Top 10 millió honlapjának 39.3%-a WordPress alapon működik.

Telefon: 06 30 251 1576                    Email: frankbenedek@gmail.com

Alant láthatsz néhány honlapot korábbi munkáimból (rákattintva a képekre kinyílik az adott honlap).

braunkatalin-coach.hu
azentortenetem.hu
SzervezetiTA.hu