Wordpress honlapkészítés

Megbízóim számára egy speciális szolgáltatási csomagot kínálok, amikor Wordpress honlapkészítés-re kérnek fel.

Többnyire egy régi, sokszor nem igazán a célcsoport mostani igényeire fókuszáló, nehezen áttekinthető honlapot 'kapok meg' átdolgozásra. Munkámat azzal kezdem, hogy leülök megbízómmal megbeszélni, hogy mit szeretne, ha üzenetként visszaköszönne a honlapján, milyen szolgáltatások és témakörök fontosak számára? (Itt látható először, hogy nem informatikus, hanem marketing szemmel közelítek minden ilyen projekthez.) Ezeket azonosítom tartalom-marketing elvek alapján, amikor utánanézek, hogy megbízóm célcsoportját milyen témák érdeklik leginkább. Ennek alapján alakítom át/ki az új honlap struktúráját, aloldalainak szövegeit, illetve alakítom hozzá a Google szempontjából fontos keresőoptimalizálást.

A Wordpress honlapkészítés csomagban szövegírás, marketing coaching, vizuális elemek javaslata, funkciók kialakítása, keresőoptimalizálás (SEO) és igény alapján marketing kampányok menedzselése van benne.

Benedek Frank successfully completed the Yoast SEO for WP Training course!

Stratégiám és szaktudásom visszaigazolása, hogy az általam készített honlapok rendre előjönnek a Google keresések során 1. találati oldalán néhány hónap leforgása és tanácsaim betartása után.  A vizuális design elemek is minden esetben a célcsoport bevonzását szolgálják, soha nem öncélúak. Ha ilyenre van igényed, bátran hívj fel és kérj ajánlatot!  Olyan komplex szolgáltatást vállalok és végzek el, ami manapság hiány a piacon: összekötöm a vállalkozás működését, a célcsoport igényeit, a tartalom-marketing elveit a friss, modern technológiai lehetőségekkel, amelyek így együtt a vállalkozás felvirágoztatását jelentik.  Nem mellékesen utánam nem kell még sok évig egy informatikust fizetni, hogy a legapróbb módosításokat is ő végezze el, mert megmutatom, hogy mit és hogyan kell kezelni a honlap szerkesztésénél.  Nem hiába, a világ efelé halad: a világ honlapjainak 24% (2015. augusztus) WordPress alapú.

Telefon: 06 30 251 1576                    Email: frankbenedek@gmail.com