Egyéni coaching – life coaching, karrier coaching, business coaching

Szeretnél előrejutni a karrieredben? Rátalálni a megfelelő munkakörre? Megérteni az erősségeidet? Kívülről látni magadat, hogy sikeresen megpályázhass egy új állást? Új vállalkozásba kezdeni, vagy esetleg alkalmazottból vállalkozóvá válni?

Egy bizonyos élethelyzetben vagy, amivel kapcsolatban szeretnél tisztán látni, a lehetőségeidet újragondolni, erőforrásaidra ránézni? Esetleg külföldön élsz, külföldön dolgozol, és jó lenne, ha valakivel magyarul tudnál megbeszélni fontos dolgokat, mert még a családoddal sem tudod…

Milyen lenne mások által elismerve lenni? Jó benyomást tenni másokra, előkészíteni egy promóciót?

Milyen érzés lenne előteremteni az elégedettség és boldogság ÁLTALAD definiált előfeltételeit, élvezni az életet úgy, ahogy Te szeretnéd? Rutin helyett a készségeidre és képességeidre építeni és sikeresnek érezni magadat…

Ugye jó?!

Egyéni coaching folyamataim során ezeket kínálom neked, mert úgy gondolom, hogy a Te vágyad is

 • megtalálni a helyedet
 • útmutatást kapni a ‘hogyan’-ra
 • segítséget kapni, amikor megakadsz
 • magabiztosan döntéseket hozni
 • lehetőségeidet magad előtt látni tisztán, objektíven
 • olyat csinálni, amit élvezel is!

Szóval, ha úgy érzed, hogy eddig…

 • nem olyan tempóban haladtál, ahogy gondoltad korábban
 • senki nem akarta meglátni benned azt, aki valóban Te vagy
 • hiányzott a munka iránti elkötelezetttséged
 • félsz a munkanélküliségtől (noha tudod, hogy mennyi mindent tudsz!)
 • a kiégés gondolata ilyesztő
 • unod, hogy teljesen motiválatlanul telnek hétköznapjaid és
 • eluralt a ’tényleg itt kellene tartanom?’ érzése…

akkor gyere és próbáld ki a karrier vagy life coaching lehetőségét és módszerét! Tudj meg róla többet vagy jelentkezz tüstént az alábbi gomb megnyomásával!  Tehetség azonosítása, erősségek feltárása, más szóval siker-coaching folyamatom során az alábbi témakörökben segítek ügyfeleimnek

 

1) Egyéni coaching: life coaching, karrier coaching, tehetség coaching

A tehetséggel, az emberek képességeinek és erősségeinek azonosításával foglalkozom coachként. Szabadúszóknak, vállalkozóknak, kisebb vállalatok vezetőinek, esetenként nagyobb vállalatok szenior vezetőinek segítek saját képességeiket, készségeiket – azaz erősségeiket azonosítani és az általuk meghatározott sikerképet elérni.

2) Álomból valóság – önismereti coaching vállalkozóknak

Újrakezdenél mindent – vagy újra kell kezdeni mindent? Egy önismereti coaching folyamat, ami álmaidból fenntartható vállalkozást kreál!

3) LinkedIn profil építés (magyarul vagy angolul)

A LinkedIn-re érdemes úgy gondolnod, mint egy állandóan frissíthető digitális önéletrajzra.  Ha van egy jól megfogalmazott, a fejvadászok, munkaadók és potenciális partnereid számára értékes profiloldalad, máris sokkal nagyobb eséllyel fognak rádtalálni. Akár profi angol önéletrajzra, akár magyarra van igényed, keress bátran, néhány beszélgetés alapján könnyen és gyorsan kialakítjuk új profilodat. Ha kész a profil, javaslatot teszünk neked arra is, hogy milyen LinkedIn csoportokhoz érdemes csatlakoznod, és hogyan használd ki a LinkedIn legfontosabb előnyeit egy új pozíció elnyeréséhez.

4) Karrier-coaching, life coaching külföldön élőknek

Külföldön élsz, de nem azt csinálod, amihez kedved lenne szakmailag? Szeretnél több önbizalommal, nagyobb magabiztossággal jelen lenni saját életedben? Vannak az életedben olyan dolgok, amiket mással nem is tudsz megbeszélni, és jól jönne, ha valaki objektív tükröt tartana számodra? 

Én is éltem több menetben és hosszabban külföldön, így ismerem mindazt a jó és kevésbé jó érzést, ami külföldön érhet valakit, ha tartósan ott él, távol a rokonaitól és esetleg egészen mást csinálva szakmailag, mint amit itthon csináltál. Érdemes és lehet is ezeken a témákon dolgozni, gondolkodni, az önismeretet mélyíteni. Mert érezheted magad jól is! 

5) Üzletfejlesztés és innovációs stratégia vállalkozásoknak

Van már egy vállalkozásod, és szeretnéd nagyobbá tenni?  Egyedül nem megy, vagy legalábbis nem olyan tempóban, ahogy azt Te szeretnéd? Nem akarsz egy hatalmas tanácsadó szervezetet sok pénzért felkérni, érthető. Kattints tovább, ha úgy érzed, jót tenne egy üzletfejlesztési ‘szem’ (és kivitelezésben is jártas ‘kezek’ hozzá).