Karrier coaching

t

Karrier coaching: fókuszban a tehetséged

Sokféle coach dolgozik ma a piacon, és mind a segítségüket kínálják. Legtöbbjük egy adott problémában segít tisztán látni és egy cél felé terelni ügyfelét (hogyan fogyj le, hogyan szerezz új munkát, párt, stb.).

Én a tehetséggel, az emberek képességeinek és erősségeinek azonosításával foglalkozom coachként. Szabadúszóknak, vállalkozóknak, kisebb vállalatok vezetőinek, esetenként nagyobb vállalatok szenior vezetőinek segítek saját képességeiket, készségeiket – azaz erősségeiket azonosítani és az általuk meghatározott sikerképet elérni.’Hogyan?’ – kérdezheted most jogosan.

Erősségeink azonosítása azzal kezdődik, hogy tisztázzuk saját, egyéni célkitűzéseinket. A módszerrel ezt követően olyan pozitív modelleket és praktikus eszközöket kínálok ügyfeleim számára, melyekkel:

 • az erősségeidre építhetsz (terveket, karriert, munkakört)
 • konkrét célokat tudsz kitűzni (magánéletben és szakmailag)
 • …hogy aztán elérd és átélhesd a saját magad által elképzelt siker érzését és állapotát.
N

Neked való karrier coaching?

Sokak számára még mindig egyfajta luxusnak számít, hogy saját magukra időt és pénzt szánjanak egy coaching folyamat formájában. Ne tartozz közéjük! Környezetemben egyre több embernek tűnik fel (önmaga számára), hogy mennyire nem kielégítő az a fajta szakmai elfoglaltság, amit évek óta ’csinál’. Van, aki csendesebben, van, aki hangosabban panaszkodik, de az igazi ’mankó’, a segítség hiányzik. Eszköztelenek. Hova és kihez forduljanak, merre nézelődjenek?

Feltűnt neked is az alábbi jelenség? Megpályázol egy új munkát eddigi munkatapasztalatod alapján, mert azt gondolod, hogy képességeid, erősségeid ’szolgálnak’ téged adott munkakörben, holott dehogy: csak a rutinod teszi könnyűvé az adott munkakör végzését. És voilá, máris ugyanabban a mókuskerékben őrlődsz, ugyanabban az unott, demotivált, kihívások nélküli zónában vagy, csak a kollégáid újak maximum. Miért is? Mert eddigi tevékenységed rutinná válása hamis tudatot adott neked, ahelyett, hogy valódi elégedettség érzésed lenne a tehetséged és a képességeid kiaknázása révén.  Ismerős a ’két kávészünet között nagyon várt ebédszünet’ jelensége?

karrier coaching

Mikor vettél utoljára egy nagy levegőt és gondolkodtál el azon, hogy miben lehetnél igazán sikeres, mert TEHETSÉGED miatt szinte fel sem tűnik az idő múlása, miközben végzed az adott tevékenységet? Diplomaosztásnál? Évekkel ezelőtt talán? Soha? Akkor Neked találták ki a tehetség coachingot: kérj időpontot a 06 30 251 1576 telefonszámon! A 60 perces coaching ára 14e Ft (+ÁFA).

A tehetség vagy ’erősség’ coaching (az angol ’strengths’ szóból) valójában egy roppant pragmatikus és gondolatébresztő gyakorlatokból álló coaching sorozatot jelent. Segítek neked eljutni …új szakmai énedhez. De fedezd fel alant a konkrétumokat, hiszen ’kirándulni’ sokféleképpen lehet.

Gyere, dolgozzunk együtt, hogy sikeresebb lehess!

 • tisztázzuk azt, hogy mit jelent számodra a siker
 • erősségeidet, képességeidet, tehetségedet nézzük meg alaposan, számos önismereti gyakorlat révén
 • beazonosítjuk konkrét céljaidat és a számodra ideális állást
 • megnézzük, hogy miként válhatsz csúcsteljesítményt nyújtó szakemberré, ill. fókuszálunk a ’mit, miért, hogyan, kinek és mikor’ kérdések válaszaira.
 • A vágyott sikerképed eléréséhez stratégiákat találunk ki (és megfelelő akciótervet kapsz kézhez)
 • Látni fogod, hogy legkönnyebben úgy találsz munkát, ha tudod, hogy másokat hogyan tehetsz sikeressé.
 • Rálelsz arra, hogy mi lehet a Te legfontosabb hozzáadott értéked egy jelenlegi vagy leendő munkaadód, esetleg ügyfeleid számára.
 • Meghatározzuk, hogy milyen praktikus és személyes támogatásra lesz szükséged ahhoz, hogy csúcsteljesítményt nyújthass.
 • Ránézünk önbizalmad, magabiztosságod képzeletbeli edényére: kik azok körülötted, akik ’feltöltik fazekadat’, és kik azok, akik ’lyukat fúrnak’ rajta (negatív emberek).
 • E módszerrel kreatív problémamegoldó készséged is fejlődni fog, és így az új kihívásokat is magabiztosabban várhatod.