Hegedüs Erika, coach – Honlap: http://tobbvagy.hu/

Miért is Te+én, együtt?

Általában erős az intuícióm, mégis képes vagyok kivárni, hogy ne legyen felgyorsítva a folyamat. Meg kell, hogy érj, hogy őszintén élvezd a pillanatot, amikor felismered az erőt, a benned szunnyadó lehetőségeket, hogy megérezd mély hitedet, amikor tartósan magas lesz már az energiaszinted… Amikor a megrekedés után már túljutsz haragodon, és végre dolgozol magadért, az álmaidért… Amikor már tudsz és akarsz nekem válaszolni arra a kérdésre, hogy mi az, ami igazán számít az életedben, mi az, amiről nem akarsz lemondani, ami jár Neked, mert minden képességed meg van hozzá.

Mai tudásommal nem tudok elképzelni szebb célt, mint az élet és benne önmagunk jobb megismerése című utazáson való részvétel. Türelmem, szeretetem, nyitottságom és érdeklődésem jó alapot biztosít, hogy együtt dolgozzunk, ha életed bizonyos területén úgy döntesz, hogy igénybe veszed segítségemet, hogy együtt térképezzük fel az eltéréseket álmaid és a valóság között.

Hegedüs Erika, életvezetési tréner

www.tobbvagy.hu – Több van benned, mint gondolnád!

 

Nardai Brigitta, coach – Honlap: http://www.nardaibrigitta.hu/

Kulcsszavak: ÉLETszervezés, Life coaching, Karrier coaching, Önismeret, Párkapcsolati coaching – Női – Férfi szerepek, Munka – magánélet egyensúly, Változáskezelés, Újrakezdés

Fő területem a life coaching, minden, ami tervezés, szervezés és időgazdálkodás témakörébe tartozik. Mikor van szükség ÉLETszervezésre? Amikor az időbeosztásunkban már nem mennyiségi, hanem minőségi változással tudunk előrelépni.
A hagyományos praktikákon túl már önfejlesztésre van szükség, melynek célja a belső mozgatórugóink jobb megismerése. Az Önismeret minden működésünk alapját jelenti. Ha tisztában vagyunk a szerepeinkkel, női és férfi arcainkkal, megismerjük a határainkat, sikeresen építhetünk fel karriert, munka – magánéleti egyensúlyt, biztonságos hátteret a mindennapjainkhoz. Ez a stabilitás könnyedén átsegít bennünket a változásokon, váratlan helyzeteken az újrakezdés felé vezető úton.

Tóth D. Barbara, coach

Egyetemi tanulmányaim alatt és után 14 évet dolgoztam közgazdászként kis- és középvállalatoknál, valamint multiknál, gazdasági és humán területen, szoros kapcsolatba kerülve magánemberekkel, a kis-, közép- és nagyvállalatok munkatársaival és vezetőivel, közvetlenül belelátva a mindennapi nehézségeikbe, döntéshelyzeteikbe.  Sok évet dolgoztam együtt gyerekekkel is, nyelvtanárként, a kisebb korosztálytól kezdve a fiatal felnőtt korosztályig, általános- és szakmai nyelvvizsgákra felkészítve őket. Mindez rendkívüli módon inspirált és nagyon sok tapasztalattal gazdagított, melyből jól lehetett építkeznem.

Nagyon örülök és roppant hálás vagyok a Sorsnak, hogy coachként rendkívül hatékony módon segíthetek az embereknek megtalálni helyüket a világban, hogy benne boldogan, felszabadultan élhessenek. Nyolc éve olyan csodálatos eszközöket (gyógyító technika, coaching) ismerhettem meg és tanulok a mai napig, folyamatosan továbbképezve magam, amelyekkel azóta nemcsak önmagamat menedzselem/coacholom, hanem sok-sok embernek segíthettem kilábalni nehéz élethelyzetekből, válságokból (fizikai- és lelki betegségek leküzdése, válás, munkahely elvesztése, szeretett személy elvesztése, babaprojekt nehézségei, feszültség, stressz, félelmek), vagy egyszerűen csak segítettem körbejárni, megláttatni a lehetőségeiket ahhoz, hogy sokkal tudatosabb és kiegyensúlyozott életet élhessenek. Tel.: +36 20 232 1033